Bullitt Amsterdam | Als de lente begint...
De deuren kunnen lekker de hele dag open, de zonnebrillen vliegen de winkel uit en iedereen heeft zin in kleur. Voor thuis en in de tuin maar ook om aan te trekken.
meubels, kleding, vintage, jp heijestraat, bullitt shop, amsterdam
2876
post-template-default,single,single-post,postid-2876,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Als de lente begint…

En dan is het zo maar weer lente en lijkt alles net even wat makkelijker te gaan. Natuurlijk, elk seizoen heeft zo z’n charme, hoewel die winter wel steeds langer lijkt te duren. Of ligt dat aan mij? Nou goed, hoe dan ook: die eerste lente dagen voelen elke keer op nieuw toch nét even wat extra bijzonder.

 

Het effect daarvan is ook duidelijk merkbaar in de winkel. De deuren kunnen lekker de hele dag open, de zonnebrillen vliegen de winkel uit en iedereen heeft zin in kleur. Voor thuis en in de tuin maar ook om aan te trekken. Weg met die dikke vesten, hoewel die nu ook erg fijn als jas te gebruiken zijn, en kom maar door met de rokjes, jurkjes en shirtjes.

 

Voor ons werkt het net zo. Een gedeelte van wat er nu aan kleding hangt hebben we weliswaar vorig jaar in de winter al ingekocht, maar op onze speurtochten naar fijne meubels en accessoires blijken we ineens een enorme voorkeur te hebben voor een gebroken wit dressoir, goud met witte lampen, luchtige bijzettafeltjes en vrolijk gekleurde vazen.

 

Maar ook het kledingassortiment hebben we flink uitgebreid. Zo hebben we bijvoorbeeld nieuwe kleuren en uitvoeringen van onze eigen Bullittproof sweaters en t-shirts, meer sieraden van Handmaid én kleding van het Franse merk Le Temps des Cerises.

 

Met al dat nieuwe moois in de winkel, werd het ook tijd om onze virtuele shop weer eens een opfrisbeurt te geven. En dus hebben we met vrouw en macht (bedankt Marjolein voor de mooie foto’s) gewerkt aan onze webshop. Je kunt dus weer lekker vanuit je luie stoel thuis óf je tuinstoel op het balkon checken wat voor fijne dingen we nu zoal in de winkel hebben. Bestel het online, wij sturen het naar je op. Aangetekend en wel. Je nieuwe aanwinst is doorgaans al binnen 3 werkdagen in huis! Laat het ons vooral ook weten wanneer het om een cadeautje gaat, dan pakken we het alvast mooi voor je in.

 

 

De lente heeft zoals je kunt lezen duidelijk een energieke uitwerking op ons. En we zijn met dit net aanbelande seizoen nog lang niet klaar. Oh nee, we barsten van de plannen. Zo kun je vanaf eind april bij Bullitt vlak voor het weekend je nagels en wenkbrauwen laten doen. Hoe handig is dat? Vanuit BeautySociety.nl kun je wekelijks een Beauty Pop-up bij Bullitt vinden. Ook staat er trouwens weer een opening van een mooie nieuwe expositie op stapel én we organiseren de introductie van een geweldig nieuw merk handgemaakte lampen en woonaccessoires. Lots going on! Like ons op Facebook oh en volg je ons al op Instagram? Daar houden we je namelijk dag in dag uit op de hoogte…

 

Voor nu, geniet van de lente want voor je het weet is het zomer en zitten we met z’n allen te klagen dat het zo benauwd is ;-)

 

Cheers!

 

Florence & Ralph