28 november 2021

De naamsbekendheid van je bedrijf vergroten? Laat je truien bedrukken

5 min read

Ben je op zoek naar een manier om de herkenbaarheid van je bedrijf te vergroten en mensen in de omgeving te laten zien waar je voor staat? Dat kan heel eenvoudig, maar met effect. Laat de truien bedrukken waar jij en je collega’s in lopen terwijl jullie je werk doen. Met het logo of de slogan van het bedrijf op je trui zorg je ervoor dat mensen in de omgeving in een oogwenk zien voor welk bedrijf je staat.

In deze blog lees je over de verschillende mogelijkheden voor het bedrukken van je trui en hoe je je bedrijf op de kaart zet met unieke en pakkende ontwerpen. Zo laat je een blijvende indruk achter op mensen die je tijdens je werk tegenkomt en spreekt, terwijl je effectief reclame maakt voor jouw bedrijf.

Afbeelding met persoon, muur, person

Automatisch gegenereerde beschrijving

Waarmee laat je je truien bedrukken?

Het klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk om een mooie trui te dragen waar je bedrijfslogo of slogan op bedrukt is, maar hoe zorg je voor een passende én pakkende stijl van de opdruk? En in de eerste plaats, waarmee laat je de truien bedrukken om het bedrijf te vertegenwoordigen? Een goed ontwerp van de bedrijfskleding is essentieel voor de uitstraling van het bedrijf. Daarmee laat je immers een indruk achter bij mensen die je tegenkomt en je draagt de naam van je bedrijf uit. Dus het is belangrijk om goed na te denken wat je op de truien laat zetten en hoe je met een strak en interessant ontwerp ervoor zorgt dat mensen het bedrijf blijven herkennen.

Het bedrijfslogo

Een vanzelfsprekende keuze is om het logo van je bedrijf op de truien te bedrukken. Men herkent je direct aan het logo, zeker wanneer je bij het publiek bekend bent. Is je logo zo ontworpen dat het zich onderscheidt van anderen en meteen uitstraalt wat voor bedrijf je runt? In combinatie met je bedrijfsnaam zullen mensen, wanneer het logo inderdaad goed is, meteen een associatie krijgen met het bedrijf. Op die manier verspreid je de naam en het merk van je bedrijf op een hele effectieve manier, zonder uitvoerig aandacht te besteden aan de kleding die je draagt.

De slogan

Geen bedrijfslogo, maar een slogan op je trui? Ook dat is een optie wanneer je truien wilt laten bedrukken. Wordt je bedrijfslogo ondersteund door een sterke slogan of laat die op zichzelf al een goede indruk achter, dan maak je ruimte vrij op de trui voor het laten zetten van de slogan. Een slogan die zet tot nadenken en waarmee je tegelijk al duidelijk maakt waar jouw bedrijf voor staat, beklijft in het geheugen van mensen die het lezen. Opnieuw een eenvoudige manier om je bedrijfsnaam uit te dragen met bedrukte truien, maar ook nu weer heeft het een verrassend effect als je merkt hoe men hierop reageert.

Namen

Vind jij het ook belangrijk om iedere werknemer bij de naam te noemen en dit ook uit te stralen naar de omgeving? Met voor je collega’s een trui waarop zijn of haar naam wordt bedrukt, wordt het contact persoonlijker. Potentiële klanten weten wie ze tegenover zich hebben staan en met de naam op je trui maak je het contact laagdrempeliger en toegankelijker. Dat hoeft uiteraard niets af te doen aan de professionele houding die je tijdens je werk te allen tijde aanneemt. 

Je eigen naam op je trui is niet alleen goed toe te passen op het werk, ook bij teamsporten is het veelgebruikt en effectief. Voor het sporten aan of wanneer je je plek op het veld even moet afstaan aan je teamgenoot, houd je jezelf warm in een sportieve trui, bedrukt met het logo van je sportvereniging, sponsors en naam. Daarnaast kun je samen met je team je sportshirt bedrukken om ook óp het veld je sportvereniging te representeren.

Hoe je jouw bedrijf ook wilt uitdragen naar de buitenwereld, je wilt het met stijl en professionaliteit bij de mensen introduceren. En dat kan met het bedrukken van truien voor alle werknemers. Denk op voorhand goed na welke boodschap je wilt overbrengen en op welke manier je de truien laat bedrukken. Kies je voor alleen het bedrijfslogo, de slogan of de naam van degene die de trui draagt? Wil je een combinatie of houd je het eenvoudig? Elke keuze bij het bedrukken is van invloed op de uitstraling van je bedrijf. Neem daar dus goed de tijd voor en zorg voor een gebalanceerd en uniek ontwerp.

Afbeelding met persoon, binnen, dragen

Automatisch gegenereerde beschrijving

Alt-tekst: werktrui bedrukken

De procedure voor het laten drukken van je truien

Wil je truien bedrukken waarmee je de naam van je bedrijf aan de buitenwereld laat zien? Bij Shirtsenzo kun je erop vertrouwen dat het bedrijf vakkundig en professioneel uitgedragen wordt met de truien die je laat bedrukken. Hoe dat in zijn werk gaat? Dat is eenvoudig:

  1. Samen met je team heb je een ontwerp gemaakt waarmee je optimale reclame wilt maken voor je bedrijf. De keuze voor de opdrukken is met het hele team gemaakt: het logo, de slogan en ieders naam krijgen een plek op de trui of jullie houden het eenvoudig met alleen het logo. Hoe het ook zij, het ontwerp is uitgedacht en jullie willen dat realiseren.
  2. De volgende stap is dan om de trui te kiezen waarin jullie uniform aan het werk gaan. Bepaal de kleur, de stof en het model en in het assortiment vind je vervolgens de geschikte truien om te bedrukken.
  3. Heeft iedere werknemer zijn of haar kledingmaat doorgegeven, dan kun je die invullen. In een helder overzicht vul je het aantal S’en, M’en en L’en in, zodat iedereen in een bedrukte trui loopt die perfect past.
  4. De procedure maak je compleet door een digitaal formulier in te vullen met je bedrijfsgegevens. Je geeft aan met welke druktechniek de opdruk wordt gemaakt. Wil je bijvoorbeeld jassen borduren, dan vink je die techniek aan nadat je de jas naar keuze in je winkelwagen hebt gedaan. In deze stap volgt bovendien een heel belangrijk onderdeel, want hier vul je precies in waarmee je je truien wilt bedrukken. Het logo of de slogan doe je in de bijlage, aangevuld met de positie op de trui en het aantal kleuren in de opdruk.

Truien bedrukken door Shirtsenzo

Wil jij samen met je collega’s vakkundig en netjes uit de hoek komen terwijl jullie je klanten van dienst zijn? Met een goed passend en stijlvol outfit zorg je dat je je bedrijf representeert. En hoe doe je dat beter dan je truien te laten bedrukken met het logo op je borst? Stel het ontwerp voor je werkkleding samen en plaats eenvoudig de bestelling bij de professionals van Shirtsenzo. Die niet voor niets professioneel zijn, want ze kunnen je alles vertellen over de verschillende druktechnieken om je je truien mee te bedrukken. Met de druktechnieken en de veelzijdige mogelijkheden waarmee je een ontwerp samenstelt, kom je professioneel voor de dag en laat je aan je omgeving zien waar jouw bedrijf voor staat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *