Bullitt Amsterdam | Hello world!
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Bullitt shop amsterdam webshop

Hello world!

Yes, daar is ie dan! Na veel pielen, overleggen, wikken, wegen, fotograferen en bouwen is onze website Bullittproof. En daar zijn we knetter trots op. Nadat we 4 jaar lang met plezier in de winkel hebben gestaan (Nou goed, vooral ik. Mijn vriend Ralph heeft zich er vooral aan de achterkant tegenaan bemoeid, met goed gevolg, laat ik daar vooral duidelijk over zijn ;-)) zagen we dat sommige van onze stuks zich toch eigenlijk wel bizar goed leende voor de online verkoop. Bovendien willen we ook wel eens een dagje vrij. En je zit toch net iets rustiger in je luie stoel op zondag als je weet dat je je klanten nog steeds op een andere manier aan mooie spullen kunt helpen.

 

Dus… Voila! Onze website is een feit. We zouden zeggen: scroll, klik, mail, reageer en shop! We vinden het bijna net zo gezellig wanneer je hier langs komt als dat we een live bezoekje vinden. En ook al kunnen we je op onze website geen koffie aanbieden, weet dat we aan de andere kant van het world wide web je bestelling met veel liefde inpakken en versturen! Heb je vragen/suggesties/opmerkingen, mail ons dan gerust. En vind je het leuk om af en toe op de hoogte te blijven van wat we allemaal doen? Check dan zo nu en dan deze blog.

 

Ik ga samen met Ralph even proosten op onze nieuwe spruit (de website dus) en wens jou heel veel plezier met scrollen, klikken, mailen, reageren én shoppen.

 

Cheers!!

 

Florence