28 november 2021

Hippe en gepersonaliseerde accessoires

2 min read

Je kunt er niet omheen. Accessoires. Het aanbod is immens groot en er bestaan veel verschillende soorten accessoires. Wat zijn accessoires eigenlijk? Accessoires zijn voorwerpen of apparaten die op zichzelf niet noodzakelijk zijn, maar worden gebruikt of gedragen die als functie hebben om de noodzaak of schoonheid van iets anders te accentueren. In de mode zijn dat bijkomende spullen zoals riemen, tassen, handschoenen, hoedjes. Maar ook kettingen en broches die als versiering op de kleding van de mens worden gedragen.

Nu zijn er ook accessoires die niet meteen op de persoon worden gedragen met uiterlijk vertoon als doel. Accessoires komen ook in de vorm van gadgets of objecten die op zichzelf een doel dienen. Tegenwoordig zijn gepersonaliseerde accessoires helemaal hip en superleuk om als geschenk cadeau te doen.

We noemen er hieronder een paar.

LEREN SLEUTELHANGE MET NAAM

Een van de meest voorkomende accessoire waar je niet meteen aan denkt, is de sleutelhanger. Iedereen heeft wel een of meerdere sleutelhangers waar je autosleutel aan hangt of je voordeursleutel. Wat zou deze bijna doorsnee accessoire nu uniek en echt bijzonder maken? Voor een WAUW! effect kun je een mooie leren sleutelhanger met naam cadeau doen aan je partner die steeds zijn sleutels verliest! Door de naam van de ontvanger in het leer van de sleutelhanger te laten graveren, zal deze sleutelhanger voor altijd verbonden zijn aan die persoon! Het is ineens een persoonsgebonden sleutelhanger geworden!

PASPOORT PORTEMONNEE

Of wat dacht je van een gepersonaliseerd paspoort portemonnee? Je hoeft niet perse een naam te laten graveren, een bijzondere persoonlijke tekst kan ook. Elke keer wanneer je je paspoort portemonnee tevoorschijn haalt om je pas te pakken, zul je dan dat tekstje lezen! Hoe mooi is dat?

KOM LANGS IN DE FYSIEKE WINKEL IN AMSTERDAM

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je meer weten over hippe en gepersonaliseerde accessoires? Kom dan langs in de fysieke winkel van bylydian.nl in de hippe Van der Pekstraat in Amsterdam Noord!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *