Bullitt Amsterdam | Kerst bij Bullitt – Merry X-Mas
2764
post-template-default,single,single-post,postid-2764,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Kerst Bullit Etalage

Kerst bij Bullitt – Merry X-Mas

Vandaag hebben Ralph en ik onze Kerst/winter etalage gemaakt. Dit keer zonder huwelijkscrisis, nou ja hier en daar een stevige discussie over waar welk licht moest komen maar hé een beetje onenigheid kan heel goed zijn voor het eindresultaat toch?

 

Het is wel kerst op z’n Bullitts geworden want er is geen bal, behalve de discobal, te zien. Wel zwanen, takken, lichtjes en heel veel mooie cadeau items. Je kan natuurlijk altijd bij ons terecht voor een bijzonder cadeau maar voor de kerst doen we altijd extra ons best om geweldige spullen te vinden.

 

We hebben stad en (buiten) land afgereden, met heel veel plezier trouwens, en denken dat we er in geslaagd zijn om een lekker gevarieerd aanbod samen te stellen. We hebben bijvoorbeeld prachtige kristallen champagne coupes, ben je meteen klaar voor oud&nieuw, een set whisky glazen uit de jaren 70 in de originele doos, cognac glazen met een jacht tafereel er in geetst en een handbeschilderd ontbijtsetje uit de jaren 20.

 

Mocht drank niet zo je ding zijn kun je ook gaan voor onze special edition Amsterdam t-shirts met witte, gouden of rode glitter kruizen.

 

Of anders? Een sieraad geven of ontvangen is natuurlijk ook heel speciaal. En of je nou kiest voor een stoere handgemaakte armband of ring van Warning Jewelry of voor de elegante zilveren oorbellen van ons nieuwe merk Handmaid; je bent er in ieder geval zeker van dat je iets héél moois onder de boom kan leggen straks.

 

Wij zijn er klaar voor en verheugen ons er op om je te helpen een super cadeau uit te zoeken. Wacht niet te lang. Want behalve dat al die last minute shop stress niet echt fijn is om je kerstdagen mee te beginnen, zijn bijna alle Bullitt-vondsten unica en voor je het weet, is iemand anders je al voor geweest…

 

Merry Xmas,

Florence & Ralph