28 november 2021

Kinderkleding trends voor dit najaar

1 min read

De laatste nazomerdagen liggen inmiddels achter ons en inmiddels is de herfst alweer van start gegaan. Hoog tijd dus om eens een blik te werpen op de kinderkleding trends voor dit najaar. Wat is er in de mode dit najaar en hoe zorg je ervoor dat je zoon of dochter er de komende maanden stijlvol en warmpjes bijloopt? In dit artikel ga ik er dieper op in!

Bron: Kixx-online.nl

Neutrale kleuren

Hippe kindermode wordt de komende maanden gedomineerd door ‘neutrale’ kleuren en aarde-tinten. Je kunt daarbij denken aan lichte kleuren als wit, creme, lichtgrijs en verschillende pastelkleuren, maar ook aan donkere tinten als zwart en donkergrijs. Een groot voordeel van deze trend is dat kleding in deze stijl vaak goed met elkaar te combineren is. Je kunt dus minder verschillende items kopen omdat veel onderling goed te combineren is. Voordelig dus én duurzaam.

Warme winterjas

Het weer is nu misschien nog aangenaam, maar over een paar weken kan dit al heel anders zijn. Het is dus belangrijk om op tijd te investeren in een lekker warme winterjas. Kinderen groeien ontzettend snel en daarom kan het geen kwaad om bij de aankoop van een winterjas voor je zoon of dochter te kiezen voor een maatje groter. Zo kan de jas volgend jaar misschien ook nog gedragen worden!

Ben je op zoek naar een stijlvolle, warme meisjes winterjas of jongens winterjas? Neem dan eens een kijkje op de website van Kixx Online.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *