28 november 2021

Nieuwe tas nodig? Kijk naar Reisenthel

2 min read

Tassen… Wie gebruikt er nou geen tas? Iedereen kan wel een mooie nieuwe tas gebruiken. Voor de een moet de tas wat mooier zijn, de ander heeft liever een functionele or misschien koop je wel elke nieuwe tassentrend. Wat voor tas je ook zoekt, je kunt altijd terecht bij Maes & Hills voor de beste collectie.

Het tassenmerk Reisenthel

Misschien koop je altijd je nieuwe tassen bij Reisenthel en is het je favoriete tassenmerk, maar misschien heb je ook nog nooit van het merk gehoord. De oorsprong van het merk is Duitsland, zoals je misschien ook al aan de merknaam kunt opmerken. Het merk richt zich op innovatie, hedendaags design en functionaliteit. Voor ieders wat wils dus! Daarbij is wel de focus op comfort en gebruikersgemak. Ook niet geheel onbelangrijk zou ik zeggen. Het merk ontwerpt al tassen sinds 1971, dus met vijftig jaar aan ervaring mag je wel wat verwachten. Ook vind ik dat wel meespelen bij de betrouwbaarheid van het merk.

Zelf kocht ik ook een Reisenthel Carrybag

Zelf kocht ik van de week een tas van Reisenthel en ik ben er zo blij mee! Zo kocht ik de Reisenthel Carrybag. Deze tas vind ik vooral handig om mee te nemen naar een picknick of naar het strand, er kunnen namelijk erg veel spullen in. Daarnaast is de prijs ook nog eens leuk, want hij is helemaal niet zo duur, wat ik wel had verwacht van zo een goed merk.

Opvouwbaar lichtgewicht boodschappenmand

Ik kwam er ook achter dat Reisenthel vooral bekend is door de opvouwbare lichtgewicht boodschappenmand. En raad eens welke dat is? Jahoor dat is de Reisenthel Carrybag. Toen ik daar achter kwam ben ik hem natuurlijk ook gelijk voor boodschappen gaan gebruiken, dat is nog eens handig.

Wil jij ook graag zo een toffe Reisenthel tas? Wacht dan niet te lang. Het is namelijk aanstaande vrijdag Black Friday, dus wie weet kun je nog een hele goede deal scoren dan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *