Bullitt Amsterdam | Over Bullitt Amsterdam
87
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-87,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Over Bullitt Amsterdam

4 jaar geleden is het, dat we Bullitt starten. Wie wij zijn? Florence en Ralph; een business woman (van origine dan) en een kunstenaar. Gekke combinatie? Misschien. Maar het heeft wel tot Bullitt geleid. En we zijn trots op onze winkel! De naam is afkomstig uit de gelijknamige film waar Steve McQueen in 1968 de hoofdrol in speelde. De film, de acteur en de naam staan voor wat alles we als winkel het allerliefste willen zijn: stoer, grappig, stijlvol, snel, gestroomlijnd, spannend en wonderschoon.

Bij Bullitt verkopen we daarom alles wat in bovenstaande categorie valt. Van kleding tot curiosa, van antieke meubelen tot prachtige sierraden, van vintage verlichting tot het aller tofste glaswerk en van retro items tot dat unieke designstuk waarvan je niet wist dat je er keihard voor zou vallen. Ook vind je bij ons kunst aan de muur. Omdat we dat mooi vinden én omdat het gewoon een zeer fraaie toevoeging is aan de winkel. En je raad het al… Ook dit is te koop!

In onze webshop verkopen we niet alles uit ons assortiment. Een bank past namelijk niet zo lekker in een kartonnen DHL doosje. Maar wel hebben we absoluut een mooie selectie online shoppable items voor je gemaakt. Toch nieuwsgierig naar het rest van al dat moois dat we verkopen? Kom dan gerust eens langs op JP Heijestraat 91-93. Vinden we gezellig!