Bullitt Amsterdam | Expositie - Charlotte Bors
Aanstaande zaterdag 15 juli van 16.30 tot 18.30 vieren we de opening van haar expositie. Charlotte maakt schilderijen waar de energie van af spat.
Expositie - Charlotte Bors
2891
post-template-default,single,single-post,postid-2891,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Soms zit het tegen, maar soms ook zit het gewoon lekker mee!

Soms zit het mee en soms… Laten we eerlijk zijn, soms is ondernemen best even pittig. Niet alles loopt altijd zoals je bedacht had. Hadden we het in onze vorige blog nog vol enthousiasme over alle leuke dingen die op de planning stonden, nu ligt onze focus al weer op hele andere dingen.

Een kleine samenvatting van wat niet helemaal volgens plan is gegaan: Na een paar keer Beauty pop-up’en moesten we tot de conclusie komen dat het weliswaar super gezellig is om je nagels te laten doen in de winkel maar dat andere behandelingen daar misschien toch niet zo geschikt voor zijn. Hadden we ook best zelf kunnen bedenken, dat het niet zo fijn is om midden in de winkel je wimper-extensions aan te laten brengen. Maar we realiseerden het ons pas, toen onze pop-up al in volle gang was. Ach ja! Al snel kwam er weer wat anders leuks op ons pad, namelijk een heel tof lampenmerk uit Polen. Wat waren we fan van de designs! En dus besloten we een expo organiseren. Uiteindelijk bleek het jammer genoeg toch te veel gedoe (en geld) om deze prachtige lampen te importeren. De geplande lampenexpositie ging daardoor op het laatste moment niet door.

Jup, daar balen we dan weer even een dagje van. Maar vervolgens denken we: Ennnn door! We zijn gelukkig heel goed in het verzamelen van nieuwe moed. En ook fijn: We hebben we de hele dag door nieuwe ideeën. Onze klanten en producten inspireren ons dag in dag uit, net zoals zoveel meer in deze fijne stad. Zelfs ideeën die uiteindelijk niet doorgaan, brengen ons vaak weer tot nieuwe plannen.

En zo ontstond het idee om samen te gaan werken met de te gekke kunstenares Charlotte Bors. Aanstaande zaterdag 15 juli van 16.30 tot 18.30 vieren we de opening van haar expositie. Charlotte maakt schilderijen waar de energie van af spat. Ze werkt met felle kleuren, veel contrast en maakt gebruik van verschillende technieken en materialen zoals collage, leer en graffiti. Het blijft altijd weer een verrassing hoe nieuwe kunst het in onze drukke en volle winkel doet, maar dit stoere werk valt niet over het hoofd te zien. De winkel is gewoon open zaterdag dus kom lekker shoppen en kunst bekijken dan schenken wij je een Cava in en serveren we, lekker ouderwets, bitterballen.

Zien we je de 15e? Lijkt ons beregezellig! En laten we eerlijk wezen, een glaasje bubbels plus een bitterbal is altijd een goed idee, toch?

Heel veel liefs,
Florence & Ralph