28 november 2021

Voor elke mood een andere outfit: het helpt!

2 min read

Welke kleding je draagt, heeft een groot effect op je uitstraling. En het gaat zelfs verder dan dat: je outfit kan er echt voor zorgen dat je je anders gaat voelen of gedragen. Daarom worden sales-medewerkers bijvoorbeeld verplicht om een pak te dragen, ook als hun gesprekspartner hen niet eens kan zien. Waarom? Je schijnt er commercieel van te gaan denken. Ook als je niet op een sales-afdeling werkt kan je outfit je dag maken of kraken. Voor welke mood ga jij?

Een sterke leider

Op sommige momenten wil je graag overkomen als een iemand die sterk in zijn of haar schoenen staat. Wanneer je solliciteert voor die ene functie in het management bijvoorbeeld, of het podium mag beklimmen voor een belangrijke presentatie. Dan doe je er goed aan om te investeren in kleding van goede kwaliteit. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je veel geld uit moet geven, want dat je iets met korting koopt zie je er heus niet aan af. Je zult zien dat de kwaliteitskleding je een heel sterke uitstraling geeft. Ook het toevoegen van contrasten werkt echt goed: we kennen allemaal de witte blouse met het donkerblauwe jasje. En vergeet de klassieke mantel niet! De ideale businessoutfit – en daarmee bedoelen we zakelijk maar niet té – vind je onder ander bij Modstrom. Niet alleen zakelijke outfits trouwens, dit merk heeft ook heerlijke truien voor een avondje Netflix. En zo’n avondje heb je natuurlijk wel verdiend na die belangrijke presentatie op kantoor. 

Vrouwelijk

Wie zich graag vrouwelijk voelt, komt al snel terecht in sierlijke kragen, zwierige rokken en mooi getailleerde pantalons. Dat klinkt nu misschien wat tuttig, maar dat hoeft absoluut niet het geval te zijn. De ontwerpers van Numph zijn daar een goed voorbeeld van. Voor elke collectie gaan ze creatief aan de slag met vormen, structuur, prints en verrassende details. Daarmee is Numph een geliefd merk voor de dames die zich graag vrouwelijk kleden, en daarbij graag stoer en kwetsbaar combineren. En dat kan zomaar eens van pas komen. Op een eerste date, een dagje met vriendinnen of simpelweg omdat je er zin in hebt. Net als Modstrom heeft Numph voor elke mood wat wils, met mantels, sportieve winterjassen, rokken, pantalons en de mooiste tops. Wat je ook kiest: een goed stel hakken erbij – of juist een paar fijne sneakers voor het stoere effect, et voilà, je stapt stijlvol en vrouwelijk de deur uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *