28 januari 2022

Waarom mag een jas van Canada Goose niet ontbreken in jouw garderobe?

2 min read
Canada Goose

Canada Goose is ongeveer 60 jaar geleden ontstaan in een klein magazijn in Toronto. Ze begonnen met het maken van wollen vesten, regenjassen en pakken voor op een sneeuwscooter. Al snel groeide het merk uit tot één van de meest toonaangevend merken in de modewereld. De jassen zijn razend populair onder jongeren en volwassenen, geheel terecht als je het ons vraagt. Lees snel verder in deze blog om te zien wat Canada Goose nou precies zo bijzonder maakt.

Wat maakt Canada Goose zo speciaal?

Canada Goose heeft een erg uitgebreid assortiment dat varieert van toffe parka’s, heerlijk warme donsjassen tot bodywarmers en sweaters. Het merk heeft een ontzettend goed oog voor detail en dat zie je ook terug in de afwerking van de jassen. Alle jassen zijn namelijk met de hand gestikt om de kwaliteit altijd te kunnen waarborgen. De Canada Goose jassen zijn uitermate geschikt voor allerlei activiteiten met een hoge intensiteit. Denk bijvoorbeeld aan een fanatieke wintersportvakantie waarbij je urenlang op de pistes staat. Of misschien ga je wel een flinke bergwandeling maken in de Alpen. Deze jassen zijn geschikt voor alle omstandigheden. Bij Leurink Mode in Borne shop je zowel dames- als herenjassen van Canada Goose.

Hoe komt het dat de jassen van Canada Goose zo warm blijven?

Dit komt door het vakmanschap van de mensen in het koude noorden van Canada. Hier zijn ze bekend met extreme weersomstandigheden en weten ze ook als geen ander hoe ze de jassen het beste kunnen ontwikkelen om deze diverse klimaatomstandigheden de baas te kunnen zijn. Daarnaast worden voor het maken van de jassen de meest innovatieve technieken gebruikt. De jassen zijn te verkrijgen in vele verschillende kleuren. Zo kan je kiezen voor een groene, zwarte, grijze, witte of blauwe jas. Om je outfit helemaal af te maken kan je eventueel ook nog kiezen voor een bijpassende muts!

Canada Goose jassen shoppen bij Leurink Mode in Borne

Bij Leurink Mode in Borne vind je een uitgebreid aanbod aan Canada Goose jassen. In dit assortiment vind je onder andere de populaire MacMillan parka’s en Chateau Parka’s. Zowel voor dames als heren is er een divers aanbod beschikbaar. Je kan jouw favoriete item online bestellen in de webshop of je kan ervoor kiezen om naar de winkel in Borne te gaan. Hier geven persoonlijke stylisten jou graag advies over bijvoorbeeld de maat of over hoe je eventueel jouw outfit nog verder kan upgraden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.