Bullitt Amsterdam | X-mas shopping by Bullitt Amsterdam
Wishlist Bulllitt for X-mas 2017 and shopping weekend 15, 16, 17 december 2017.
X-mas, shopping, vintage, wishlist, Bullitt, eyecatcher
2908
post-template-default,single,single-post,postid-2908,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

X-mas is coming… wishlist Bullitt

We worden er een beetje emotioneel van; al weer bijna een jaar voorbij. Donkere dagen, de eerste hagel en sneeuw (nou ja) buien, overal feestverlichting en de cadeau tips vliegen je om de oren.

Meestal  zijn we meer van het vooruit kijken maar het is ook best leuk om eens terug te kijken naar wat er allemaal goed is gegaan, beter had gekund en wat niet gelukt is. En dan kunnen we eigenlijk zeggen dat we eigenlijk heel erg tevreden zijn. Want wat hebben we ontzettend veel leuke, lieve en trouwe klanten. Al jullie positieve reacties op wat we doen, in de winkel zelf maar ook op social media; de spontane of zorgvuldig overdachte aankopen en de persoonlijke verhalen die jullie met ons delen. Dit zorgt er voor dat we van Bullitt hebben kunnen maken wat we voor ogen hadden; een toffe winkel met een gevarieerd aanbod en, vooral, een plek waar mensen zich welkom en thuis voelen.

Dit willen we graag met jullie vieren dus organiseren we een speciaal shopping weekend van 15 t/m 17 december waarbij we iedereen eens extra verwennen. Wij zorgen weer voor heel veel mooie, unieke spullen in de winkel, zodat je direct in een keer al je cadeaus kan inslaan en we serveren de hele dag door drankjes en hapjes om  het winkelen zo aangenaam mogelijk te maken. Natuurlijk helpen we graag bij het uitkiezen van het perfecte item voor je moeder, vriend of geliefde en pakken we het daarna mooi voor je in. Dus kom langs dit weekend!

Om alvast inspiratie op te doen en een beetje in de stemming te komen hebben we onze eigen wishlist opgesteld. Sommigen wensen zijn wat lastiger te vervullen dan andere, maar onze grootste wens is toch wel dat jullie allemaal hele fijne feestdagen hebben en dat we, met jullie hulp, ook in het nieuwe jaar weer allemaal mooie dingen met Bullitt kunnen doen.

Best wishes van Florence & Ralph